Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací chápu, zavřít
Košík

Autíčkovník s jednorožci pro holky

Cena: 415,00 Kč
Velikost: pro všechny holčičky od cca 2 do 6 let
Celá kategorie: Autíčkovníky
Líbí se vám? Dejte mi Bonifácův .
zobrazeno 266x
Spojme se v sítích 😊

Obal na autíčka včetně městečka s cestami na ježdění uvnitř autíčkovníku a navíc se zapínací kapsou na drobnosti (značky, semafory, figurky, apod.)

A nejen pro kluky, i holčičky si přece můžou jezdit s autíčky!

Jste s dětmi u lékaře a děti jsou neposedné a nudí se? Nebo jste na chatě a venku prší a prší a vy nevíte, co pro děti vymyslet za program? Vytáhněte autíčkovník s autíčky a máte o zábavu postaráno! Závoďte tam s dětmi, kdo dřív bude u rybníčku a kdo rychleji nakoupí v obchodě...vymyslete si další věci, které můžete na autíčkovník dát - značky, domečky - cokoli vás napadne - ty si pak zabalte s sebou do kapsy, která je také součástí autíčkovníku.

Velikost autíčkovníku:

  • složený: 17 cm x 18 cm
  • rozložený: 47 cm x 68 cm

Co znamená Kačenkov???

Vnitřní část autíčkovníku je ušita z látky, po které se dá jezdit autíčky - nabízím několik variant, ze kterých si vnitřní látku můžete vybrat. Jedna z nich je právě Kačenkov, protože na ní najdete rybníček s kačenkami :)

Cena bez autíček.

Cena včetně aut je 505 Kč.

Materiál: 100 % bavlna

Líbí se vám moje práce?

Slibuji, že vaši schránku nebudu zahlcovat, dám vědět, když přidám nové kousky, vyrobím něco nového, co by se i vám mohlo líbit. Z newsletteru se můžete kdykoliv odhlásit.

Jak chráním vaše osobní údaje?

Mohly by vás zajímat